doingword.com

Archive for September, 2007

Zaterdag 22 september ‘Water, Vuur en Zand’

Sunday, September 23rd, 2007

Ik was vandaag vroeger op scouting, we hadden raad. Van alles overlegd en langzaam aan kwamen er mensen binnendruppelen op het terrein. We zaten lekker buiten, het lokaal was nog dicht. We konden eigenlijk niet verder met de projecten! Kerwin was er niet om te helpen met de BBQ, zand voor het terras was er ook niet. Maar ook het schuim voor de poker tafel was ook nergens te vinden! Dus we gingen als alternatief een spel doen. Eigenlijk is het meer een VKN spel. We hebben het hier over het spel; Vuur, Water en Zand. Dit spel gaat als volgt: Maak als team een vuur en probeer het van het andere team uit te maken! Erg moeilijk :’) . Wij hadden een heel goede tactiek, we hadden 2 vuren! Eén om de mensen te lokken (men zou die uitmaken en niet ons echte vuur) en een gewoon vuur. En het werkte! =D We hebben dan ook gewonnen. Daarna was het zoals altijd weer eens koffie tijd! Nou ja, Melkpoeder-Suiker-en-Koffie tijd :P ! Daarna voetbal waarbij deze keer door verscheidene mensen werd gekloot. Er hebben veel mensen op de grond geleden (inclusief mijzelf geef ik toe!). EN JA IK HEB OOK NOG GEVOETBALD! IK ONTKEN ALLES! Nouja, toen was het programma eigenlijk al over! Dus het was weer nadrink tijd. Al moesten een paar mensen het zeil van de ontgroening (inclusief rote eieren even opruimen) Helaas hoorde ik daar bij, maarja alles voor scouting. Toen moest ik helaas alweer naar huis. Het was weer gezellig!

Posted in Stukjes | No Comments »

Zaterdag 8 September

Saturday, September 8th, 2007

Het was weer eens zaterdag. Lekker weer voor scouting. Ik moest nog even naar de stad voor materiaal voor ons project (de pokertafel). Vandaag zou ik mijn camera meenemen omdat we foto’s gingen nemen van de witte partytent (Voor een flyer). Na de halve stad afgezocht te hebben naar zelfopblaasbare ligmatjes (voor het schuim wat erin zit) had ik alleen maar bij de Xenos iets dergelijks gevonden, maar die waren 20 euro dat was te duur). Ik kwam hierdoor dus te laat, en dat ik geen materiaal had was ook niet echt tof. Maarja, ik moest maar iets anders gaan doen. Na wat klooien zijn we maar de witte tent gaan opzetten, ik moest de slotte die foto’s nog maken. Na dit proces gefilmt te hebben en foto’s gemaakt te hebben, moest hij ook nog afgebroken worden. Dit ging natuurlijk heel wat beter en makkelijker. Zo dat was ook weer gedaan, dus gingen we maar grasmaaiers mollen! =D Gooien, ergens tegeaan rijden, stenen erop gooien, niks hielp! Na heel veel moeite hebben we hem eindelijk degelijk kapot gekregen op het tegelplateau. Toen kreeg ik het order om eventjes de leiding te helpen, dit heb ik uiteraard ook even netjes uitgevoerd. Daarna was het alweer koffie tijd. Na dat gebruikelijke ritueel gingen we zoals altijd; voetballen. Iedereen maakte zich weer klaar om een mooie wedstrijd te spelen… Het spande erom… Terwijl ik lekker nootjes aan het begraven was viel er goal na goal. Zelfs de jongste deden het erg goed. Jordy S heeft zelfs 3 keer gescoord als ik me goed herriner. Uiteindelijk ben ik na een straf van onze fuhrer ook maar gaan meedoen aan het spel. Na dit spektakel werd Jordy S aangevallen door wat verkenners en helemaal besmeurt onder de Curry. Hier onstond een heel gevecht uit. Met resultaat; Dooms in de wasbak. Helaas heb ik dit allemaal gemist omdat ik zelf maar ben doorgelopen naar de tafel. Het was weer tijd om na te drinken. Was weer erg gezellig. Toen we ons verveelden bij het bakken van de snacks hebben we deze filmpjes gemaakt.

 

Groeten,

 

De Wijze Man

 

Jordy

Ja lekker Jordy, Curry

Posted in Stukjes | 1 Comment »

All the bacon in the World…

Wednesday, September 5th, 2007

… couldn’t save you now. Cauze, It’s a laser!

Ik weet dat enkele rowans dit filmpje al een heel tijdje zoeken. Veel plezier ermee dan maar!

All the bacon

Posted in Lol Omfg | No Comments »

Zaterdag 1 September

Tuesday, September 4th, 2007

Weer een scouting vandaag! Na gister gezellig uit gegaan in Hulst met sommige RA89 leden. Had ik weer eens zin in deze scouting, al wist ik niet zeker of ik verder kon met het project! Uiteindelijk moesten we in plaats van ons ubergave speakerkratje maar aan de pokertafel werken. Lekker in de zon, lijm zoeken. Boekjes van de basisschool vinden om de lijm mee te verdelen. Één van deze boekjes was in de handen gekomen van de beruchte Jesper en Volker boeken herschrijvers. Die er een kotsend festijn van hebben gemaakt. Geweldig joh! Na de projecten is het zoals altijd koffietijd. Mijn broer kwam ook nog even kijken na een paar weken in Delft, dus dat was wel gaaf voor hem en de anderen. Bij het voetbal ging het niet bepaald eerlijk op. Want het was namelijk pivo’s/uber oudste/buitenstaanders tegen de rowans. Aangezien er vrijveel pivo’s om het hoekje kwamen kijken was dit bestwel fucked up. Ik heb zelf niet veel van deze wedstrijd mee gekregen. Ik was onder invloed van een energie aanval gegenereerd door teveel suiker in thee, erg gevaarlijk, niet te genezen. Hierna was het nog erg gezellig aan de tafel. Paar van ons zijn nog tot erg laat blijven plakken! Jammer genoeg zagen een paar oudste (bedankt Timo en JP!) dat mijn broek gescheurd was, uiteindelijk heb ik zowat in mijn onderbroek naar huis moeten fietsen!

Groeten,

De Wijze Man

Posted in Stukjes | No Comments »

Weblog online!

Tuesday, September 4th, 2007

Ha fijn, een weblog. Hier komen de stukjes etc!

Posted in Uncategorized | 1 Comment »

Search


type and hit 'enter'

Links