doingword.com

Archive for October, 2007

Zaterdag 27 Oktober

Saturday, October 27th, 2007

BURN BURN BURN THE FURBYYYYY

Nou nadat Jesper en ik de furby van Tom tot een ware punker hadden gepimpt. Gingen we hem uiteraard verbranden. Niet zomaar verbranden, nee nee! We hadden nog salpeper liggen, even wat suiker bij gegooid en aansteken maar. Ik hoop dat er nog vele furby’s gaan komen!

Groeten,

De Wijze Man

Posted in Stukjes | 1 Comment »

Zaterdag 21 Oktober

Wednesday, October 24th, 2007

Weer een mooie scoutingdag, vandaag hebben we een box in ons kratje gebouwd. En het terras is steeds mooier aan het worden! Er staan al 3 banken. Het Sherpa lokaal was open (het raam). Hier hebben we dan uiteraard géén misbruik van gemaakt. Bij voetbal heb ik gekeept deze week, beetje jammer dat ik het niet erg goed kon. Ach… mij een zorg! Verder heb ik zoals elke week de snacks gebakken.

Groeten,

De Wijze Man

Posted in Stukjes | No Comments »

Zaterdag 14 Oktober

Sunday, October 14th, 2007

Deze week heb ik enkel met de projecten mee kunnen doen! Ik moest namelijk naar de verjaardag van mijn oma :7. Nou deze geweldige reden nagelaten was dit een erg toffe dag omdat we erg actief bezig zijn geweest met de projecten. Wij met ons speakerkratje zijn een stuk verder gekomen. Het hele kratje is al uitgehold en we zijn ook al bezig met het maken van de bodem. Ook de andere projecten zijn al op weg. Jordy heeft zijn kunstwerk al geschilderd en de tafel zijn ze ook al gaan storten. De mensen van de kabelbaan waren iets minder bezig, maarja die menen heb je altijd. Nadat Volker, Jesper en ik nog probeerden dobbel- en gewone stenen in de fik te zetten moest ik helaas alweer naar huis!

Groeten,

de Wijze Man

Posted in Stukjes | No Comments »

Search


type and hit 'enter'

Links