doingword.com

Archive for December, 2007

Zaterdag 30 december

Sunday, December 30th, 2007

Vandaag op scouting hebben we weer gewoon aan de projecten gewerkt. Er waren mensen bezig aan de tafelpoten! Zag er al goed uit. Helaas mag de open haard nietmeer aan omdat het niet gemaakt is met vuurvast beton. Ook hebben we natuurlijk ook deze week weer gevoetbald! Achteraf een drankje gedronken. Ik maakte net zoals altijd met nog wat mensen de snacks. Het was weer gezellig!

Posted in Stukjes | No Comments »

Rowanweekend van 1 december

Thursday, December 6th, 2007

Vrijdag hebben we het weekend geopend met het worstelen! We hadden matrassen neergelegd en gingen daar is lekker worstelen! Ik had helaas verloren! Aan het eind van deze worstel kampioenschap kwam Smos ook nog binnenstappen. Na wat gesmeek van de rowans nam Smos de uitdaging aan die Sander hem had aangeboden. het gevecht begon! Met Olie! Haha het zag er erg ghey uit! Die avond hebben we ook nog; film gekeken (Beerfest), gekaart en gezellig wat gedronken met de Pivo’s! Toen zat de dag er (voor mij) alweer op en ging ik slapen.

Zaterdag, iedereen een beetje duf uit zijn bed gekomen. Maar toch gingen we lekker sporten! We gingen naar denn dulleart waar we in teams werden opgedeeld. Ik zat in team A! En we wonnen! Ik vond het erg gaaf. Jammer dat ik niet zo goed ben ik voetballen! Hierna gingen we terug naar scouting om wat te eten. Om vervolgens weer naar scheldorado te gaan. Na wat gekut met de glijbanen etc gingen we ook weer naar huis. Want die avond zou Sensation White plaatsvinden in ons lokaal!

Posted in Stukjes | No Comments »

Search


type and hit 'enter'

Links