doingword.com

Archive for September, 2009

zaterdag 26 sept.

Sunday, September 27th, 2009

Haa mensen

Deze week was het opening van de nieuwbouw. Er stonden allemaal dingen opgesteld en bijna iedere groep deed iets speciaals. Behalve de rowans want wij deden gewoon ons eigen programma:) Zo konden ze allemaal zien wat wij wekelijks doen. Iedereen begon met zijn project. daarna zijn we gaan voetballen met de sherpa’s. Even flessenvoetbal en daarna om kwart over 4 ong. zijn we gewoon gaan voetballen zonder de sherpa’s.

 de wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

zaterdag 19 sept

Sunday, September 27th, 2009

Hee mensen

We begonnen deze week met de projecten. Alleen bij het project vlavovodivo konden we eigenlijk niet aan de slag. We wisten niet wat we moesten doen omdat Kerwin er niet was. voor de rest zijn de andere projecten wel gevorderd. Bij de buitenbar hebben ze 2 banken gesloopt zodat ze die opelkaar konden zetten en bij de tafel weet ik niet wat ze allemaal uit hebben gespookt. Daarna zijn we weer gaan voetballen.

 de Wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

Zaterdag 12 Sept.

Sunday, September 13th, 2009

Goeiedag mensen

 Deze zaterdag was de 1e dag van het nieuwe seizoen. We begonnen met het kiezen van de raad.  voorzitter: Jordy Schelfout, secretaris: Olav Altenburg, penningmeester: Niek Driehuis, Dylan van Gassen: materiaalmeester, Barman: Koen de burger, Wijzeman: Stefan duvivier ( ikzelf)

Nadat zijn we begonnen aan de projecten. Projecten waren Vlavovodivo, de tafel & de buitenbar. Daarna wat drinken en voetballen.

 De wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

Search


type and hit 'enter'

Links