doingword.com

Archive for October, 2009

Zaterdag 24 Okt.

Sunday, October 25th, 2009

Heuj mensen,

 Deze zaterdag zijn we weer begonnen met de projecten. Ieder deed zijn ding.  Bij vlavo hebben we een paspop fluorised groen gespoten ( de romp en het hoofd ). Bij de tafel is 1 letter helemaal met mozaïk gevuld en bij de buitenbar zijn ze ook alweer een stukje verder.

 Na de projecten zijn we weer ons wekelijkse potje voetbal gaan doen. Wat wel lekker ging overgens Veel schoten over of naast het doel terwijl je nog geen 5 meter van het doel staat :P Daarna hebben we weer lekker wat gedronken en al die shit.

 de wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

Zaterdag 17 okt.

Sunday, October 18th, 2009

De ongroening.

Waar bijna iedereen van de Rowans naar uitzag behalve de jongste ( Ikzelf, Wesley, Michael & Sil) werd deze zaterdag gehouden.

We begonnen met het laten zien van onze spullen. W moesten onze eieren inleveren en die kregen we gelijk op onze kop. Daarna moesten we een jurk en een string aandoen. We kregen daarna vla & siroop over ons heen. Daarna werden we schoongespoeld met de brandweerslang ( wat overgens erg koud was). Toen moesten we 25 kilo aardappelen schillen voor ’s avonds voor de BBQ.

We moesten daarna over de liniedijk lopen hand in hand. Daarna moesten we in de sloot naast de linidijk bij de zendmast in het water een eindje lopen omdat het niet diep was. We kregen toen eieren naar ons kop gesmeten. Daarna moesten we lopend hand in hand naar de Pearle opticien. Daar kregen we een ei en dat moesten we verruilen voor iets anders.

 Daarna moesten we naar discus de bruijn lopen en moesten we kruipend langs onder de wallen lopen. We moesten toen naar boven lopen terwijl er met vla naar ons werd gesmeten eieren en stroop. Toen we boven waren kregen we alles nog is over ons heen dus die vla stroop enzo. Daarna moesten we met zijn vieren in een vierkant gaan staan met onze koppen bij elkaar en toen werd er een pan met derrie ( weet ik veel wat er allemaal in zat) over ons heen gegoten. We moesten daarna weer naast elkaar gaan staan en ieder apart kregen we een pak bloem over ons heen.

Daarna moesten we naar de markt lopen en daarna naar de vismarkt lopen. Daar kregen we een balletje gehakt met verschillende pepers erin. Er zat 1 van de sterkste pepers ter wereld in dat balletje gehakt. Deze peper was 30x zo sterk als alle andere. We kregen toen een flesje met water van Olav. We wisten niet dat dat een flesje water met zout was. Ik nam een slok en spuugde het gelijk uit.

Daarna moesten we zo snel mogelijk naar het terein lopen. Wie het eerst aankwam mocht eerst douchen. Ik was gelukkig als eerste en kon gelijk douchen. Daarna moesten we een uur zonder gsm, horloge & portomonnee in het bos zitten nadenken of we wel echt rowan wouden worden. Daar moest ik niet over nadenken dus ik mij een heel uur zitten vervelen. Toen dat allemaal voorbij was moesten we allemaal een volle lepel met marmelade opeten. Waar Michael het erg moeilijk mee had. Hij moest bijna kotsen.

Daarna de BBQ met spareribs en friet. Dit was de onze zaterdag. En nu is iedereen in de groep een ECHTE Rowan.

later 

de wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

Zaterdag 10 okt.

Sunday, October 18th, 2009

Hallo mensen

Deze zaterdag was het weer zoals elke zaterdag. Iedereen begon aan zijn project. Ik begon dus weer aan vlavo. We hebben plaatjes gezocht voor de openingspoort voor Vlavo. En we hebben een leeg bak bier beplakt met spiegels voor op te hangen.

De buitenbar is ook goed gevorderd. De kraan en zit al in het aanrecht hij moet alleen nog aangesloten worden met buizen en al die shit.

De tafel is ook goed opgeschoten. RA89 is al ongeveer voor de helft gevuld met mozaïk.

later

de wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

zaterdag 3 Okt.

Tuesday, October 6th, 2009

Hallo mensen

 Deze zaterdag zijn we weer zoals altijd verder gegaan met de projecten. ( zal een standaard zinnetje worden ofzo). Ik begon samen mee nog wat gasten aan het project vlavo en we waren van plan om een skippybal te veranderen in een discobal met behulp van spiegels. Dat plan was volledig mislukt want de stukjes spiegel bleven niet zitten op de skippybal. Ik axel en koentje hebben ong. de vorm bedacht van de openingspoort van vlavo.

Het project buitenbar is ook een heel eind gevorderd. Er hebben wat mensen gelast en er is wat geslepen en nu zit het aanrecht al in het frame van de buitenbar.

Het project tafel schiet ook een eind op. Ze zijn nu bezig met de mozaïk van RA89.

 de Wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

Search


type and hit 'enter'

Links