doingword.com

Archive for November, 2009

zaterdag 21 nov

Wednesday, November 25th, 2009

Hee hallo mensen!

 we zijn weer begonnen met de projecten en bij vlavo waren we er achter gekomen dat de pop aan het verschilferen was en dat we de pop moesten ontvetten en niet schuren. Dus we hebben de pop ontvet met amoniak. Dat meurde als een gek, maar we hebben doorgezet en de pop was dus ontvet. Daarna hebben we het gespoten en hopen dat het goedkomt.

Bij de buitenbar hebben ze gezorgd dat heel het frame waar ze alles op bouwen met een speciaal soort spul de andere helft bedekt en gezorgd dat nu heel het frame roestvrij is.

De rowantafel is niet zoveel op geschoten omdat er wat tegeltjes uitmoesten maar dat komt nog wel goed.

Daarna ons gezellige koffiegeleut met een koekje en daarna voetballen en onze zaterdagmiddag was weer om.

 groeten,

de (wijze)man

Posted in Stukjes | No Comments »

Zaterdag 14 november

Wednesday, November 25th, 2009

hee hallo mensen

 We zijn weer begonnen met de de projecten. Zoals altijd hetzelfde alles verloopt lekker op rolletjes. Daarna zijn we weer gaan koffieleuten toevallig deze keer zonder een koekje want er waren geen koekjes meer.

daarna zijn we weer gaan voetballen en hebben ook weer veel gelachen over de knulligheden op het veld:)

dit was zaterdag 14 november

groeten

de wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

Zaterdag 7 nov.

Wednesday, November 25th, 2009

hallo mensen,

 Deze zaterdag zijn we weer zoals altijd begonnen aan de projecten. Vandaag zijn we weer verder gegaan met het bespuiten van de paspop bij het project vlavovodivo. De pop heeft nu 3 verschillende & fluoriserende kleuren: Oranje, groen & roze.

De tafel ligt nu helemaal vol met mozaïk en ziet er goed uit. De zijkant moet nu alleen nog gedaan worden. De buitenbar is nu ook voor een deel bespoten met een of ander spul om te zorgen dat het roestvrij is.

Na al dit geleuter zijn we gaan koffieleuten met een koekje zoals altijd. Na de koffie zijn we het bekende rowanvoetbal weer gaan doen.

Dit was de zaterdag op 7 november.

 gr.

de wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

zaterdag 31 okt.

Thursday, November 5th, 2009

Hela allemaal,

Deze zaterdag zijn we weer vol goeie moed aan de projecten begonnen. De tafel is nu helemaal klaar met de mozaïk en ze zijn er klaar voor om te beginnen met betegelen van de zijkant.

Bij Vlavo waren we eerst de paspop kwijt. Dat bleek eerst een groot probleem want toen konden we niet verder met ons project. Toen had Kerwin wat mensen opgebeld en was er achter gekomen dat de paspop in de nieuwbouw lag. Wij de paspop eruit gehaald en bespoten met Felroze, Felgroen en natuurlijk Feloranje. De paspop is nu helemaal fluorised.

De buitenbar is netzoals altijd weeral een eindje opgeschoten ( ik begin het bui te geraken om alle keren te vertellen dat het opschiet :P ).

Na de projecten hebben de koffie gedronken en alles wat daar bij hoort. Nadat zijn weer weer zoals gewoonlijk het bekende Rowanvoetbal gaan doen. Het ging best wel lekker en er vielen zoals gewoonlijk weer genoeg doelpunten.

Daarna weer wat nadrinken en toen was het programma weer klaar.

groeten,

de wijze man

Posted in Stukjes | No Comments »

Search


type and hit 'enter'

Links