doingword.com

Archive for December, 2009

Weekend van 18/19/20 dec.

Monday, December 21st, 2009

Vrijdag de 18e

We zijn met zijn allen gaan zwemmen, maar niet alle leiding was mee want die moesten een ouderavond houden over het kamp Zwitserland. Toen we daar waren met het kloten in het zwembad en al die andere shit, wouden we naar de Roskam gaan maar die was dicht. Dus zijn we maar naar Lazarus gegaan. Daarna zijn we terug naar scouting gegaan en hebben we ons daar nog wat vermaakt met pokeren en nog allemaal van die dingeskes.

Zaterdag de 19e

We werden om half 9 gewekt, maar niet iedereen was wakker omdat ze maar 2 uurtjes hadden geslapen. Nadat toch iedereen was wakkergemaakt hebben we gegeten en daarna zijn we naar Brussel gegaan. Daar hebben we een gps-spel ( the Target) gedaan. Het spel gaat ongeveer zo. Je hebt 4 groepjes in een spelset. 3 Groepen met agenten en 1 groep die de gangster is (spreek uit hoe het er staat :P). De gangster moest spullen stelen en met bepaalde set spullen kon die een missie uitvoeren. Als hij die missie heeft gedaan krijgt de gangster geld. Als de gangster 1 miljoen euro had won die het spel, maar er waren natuurlijk agenten en als die binnen een straal van 30 meter van de gangster was kon die neergeschoten worden. Als de gangster of de agenten wonnen, kon er opnieuw gespeeld worden.

’s Avonds hebben we heel lekker gegeten en hebben we supriseavond gehouden. De supriseavond werd met een dobbelsteen gedaan. Als je Krasloten gooide moest je fris/bier atten, als je 2 gooide moest je de dobbelsteen naar links geven, als je 3 gooide naar rechts, als je 4 gooide moest je je gedicht voorlezen als je 5 gooide moest je een surprise aan een andere geven, als je 6 gooide mocht je je surprise open maken. En als er nou iemand 7 gooide ( wat natuurlijk niet gebeurt met een dobbelsteen met 6 kanten) trakteerde de leiding.

Na dat hebben we ons weer vermaakt met pokeren/mexicanen/kaarten en niets doen.

Zondag de 20e

De nacht van zaterdag op zondag was koentje door zijn bed gevallen omdat we de lattenbodem van hem uit zijn bed hadden gehaald en zijn matras er weer voorzichtig hebben opgelegd.

We waren gewekt om 9 uur. We hebben ’s morgens de powerpoint te zien gekregen over het kamp Zwitserland die de ouders ook hebben te zien gekregen. We hebben daarna gegeten en daarna lekker gevoetbalt & sneeuwballen gegooid op het voetbalveld.

Daarna hebben we wat gedronken en zijn we naar huis gegaan.

Dit was het Weekend

groeten

de wijzeman

Posted in Stukjes | 2 Comments »

zaterdag 12 dec.

Monday, December 21st, 2009

Hallo mensen

Deze keer een heel ander stukje dan normaal, want bijna niemand had zin om iets te doen. Dus we hebben maar lekker binnen op de bank gezeten, maar toen begonnen er toch een paar aan hun project te werken. Maar nog lang niet iedereen. om half 4 hebben we koffie gedronken en daarna weer gevoetbalt. Wat wel goed ging omdat daar wel iedereen zin in had ( met uitzonderingen erbij…)

 groeten

 de wijzeman

ps:  Dylan, Koentje, Jeroen Dooms, Dave & ik zijn ’s avonds nog vrijwillig gaan helpen met het afbreken van het glazenhuis. We hebben alle kabels opgeruimd we hebben geholpen met afbreken van de stellage rondom het glazenhuis en hebben geholpen met tafels afbreken die er stonden. Kortom de Rowans hebben de naam weer hoog gehouden ☺☺

Posted in Stukjes | No Comments »

zaterdag 5 december

Sunday, December 6th, 2009

Hallo mensen

 Vandaag zijn we op ons gemak begonnen met ons project wat ongeveer iedere week hetzelfde is. En het begint trouwens ook te vervelen om telkens hetzelfde te moeten zeggen.

Bij vlavo heeft de paspop een bespiegeld stringetje gekregen en een bespiegeld hoofd. Ik en Olav hebben samen ongeveer een beetje bepaald waar de pijlen komen te staan voor mensen die van buitenaf komen naar het Vlavovodivo.

Bij de tafel is volgens mij de hele zijkant beplakt en als dat niet het geval mocht zijn gebeurt dat volgende week.  De buitenbar blijft goed bezig en ze vermaken zich best met het project

Daarna zijn we gaan koffie drinken met een lekker koeksken erbij.

 groeten

de wijze man

Posted in Stukjes | No Comments »

zaterdag 28 nov.

Sunday, December 6th, 2009

Hallo allemaal

 vandaag zijn we zoals gewoonlijk met de projecten. Vandaag zijn we begonnen met de paspop de beplakken met spiegeltjes. De paspop kreeg een bikini. Dat is aardig goed gelukt.

Bij de tafel is nu ook al een klein deel van de zijkant beplakt met tegels. Van de buitenbar weet ik weinig af maar dat gaat volgens mij ook wel volgens plan.

Daarna zijn we gaan koffie drinken met een koekje en daarna lekker gevoetbald.

 groeten

de wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

Search


type and hit 'enter'

Links