doingword.com

Archive for January, 2010

zaterdag 30 januari

Sunday, January 31st, 2010

Hallo mensen

 Deze zaterdag zijn we weer verder gegaan met onze projecten. Bij het vlavo project zijn we verder gegaan met de borden netjes maken. We hebben met stift lijnen rechtgetrokken van stukken die met zwarte verf waren gedaan.

Bij de tafel konden ze ook deze week weer niet verder, omdat het weer onder de 5 graden was. Met heb project buitenbar weet ik niet wat ze allemaal aan ‘t doen zijn maar het schiet niet op:P

 groeten

de wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

Zaterdag 23

Sunday, January 31st, 2010

Hee mensen

 Deze week was het vlavo-klusdag. Deze dag werken de rownas & sherpa’s samen om veel borden klaar te krijgen voor Vlavovodivo. We hebben heel veel borden gemaakt onderandere voor de openingspoort. We hebben vanalles gedaan voor het project van Vlavo.

 We hebben ook nog koffie gedronken & een koeksken gegeten. Op het laatst hebben we nog wat nagedronken en dat was onze zaterdag.

 groeten

de wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

zaterdag 16 jan.

Sunday, January 31st, 2010

Hee allemaal,

Deze zaterdag was het rustig we hebben alles een beetje op ons gemak gedaan. Bij de tafel konden ze niet verder, omdat ze onder de 5 graden niet mogen tegels metselen. Met het project vlavo zijn we niet zo heel veel opgeschoten, maar volgende week hebben we vlavo-klusdag. Met de buitenbar schiet het helemaal niet op, ik twijfel of er deze week aan gewerkt is…

groeten

de wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

Zaterdag 9 januari

Saturday, January 16th, 2010

Hee mensen,

Deze zaterdag hebben we er een sportief dagje van gemaakt. We zijn met zijn allen gaan schaatsen op de vest. Er hebben mensen ijshockey gedaan, er hebben mensen sneeuw geschoven er hebben mensen niets gedaan en ga zo maar door. Onze dag zat dus helemaal vol en er was dus geen plaats voor het normale programma☺

 groeten

de wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

Zaterdag 2 jan.

Wednesday, January 6th, 2010

Alowa mensen,

 Vandaag kwamen gezellig op scouting, iedereen wenste elkaar nieuwjaar enzo jah dat ken je wel. Mocht je het jezelf afvragen er zijn geen kussen uitgedeeld☺ Nadat iedereen elkaar nieuwjaar gewenst hadden zijn we verder gegaan met ons programma.

We hebben niet veel aan het programma gedaan, we hebben meer zitten kloten met vuurwerk & lui zijn in het lokaal en een niet te vergeten we hebben ook nog BEJEWELD gedaan op de nieuwe RA89 computer☺ De highscore van de Rowans kwam op naam te staan van Olav Altenburg, hij was 1 van de 4 rowans die het spel gespeeld hadden.

Na het lui zijn en al dat andere hebben we koffie gedronken met een koekje☺ Daarna zijn we gaan voetballen en daarna was het programma weer klaar.

 groeten,

de Wijzeman

Posted in Stukjes | 1 Comment »

Search


type and hit 'enter'

Links