doingword.com

Archive for May, 2010

Zaterdag 22 & Zondag 23 mei

Wednesday, May 26th, 2010

Hee mensen 

Dit weekend zijn we afgereisd naar de Ardenne. Zaterdag hebben we maar liefst 30 km gelopen. De meeste mensen hebben volop genoten van het landschap in de Ardenne. Toen we uiteindelijk ’s avonds rond half 9 aankwamen op het weiland waar we zouden slapen, moesten we eerst onze tenten opzetten. Ofja toch een deel moest de tenten op zetten. De andere helft moest hout gaan zoeken voor later in de avond voor op het kampvuur. Toen de tenten waren opgezet konden we beginnen aan het eten. Ons groepje at broodje knakworst met saus en andere groepjes aten spaghetti, kipfilet en nog wat dingeskes en nog een andere groep at weer wat anders maar dat weet ik weer niet. ’s Avonds hebben we gezellig aan het kampvuur gezeten en voor de mensen die wouden gaan slapen mochten gerust vroeg gaan slapen.

 Zondagmorgen zijn we begonnen met eten. Daarna hebben we onze tassen ingepakt en tenten opgeruimd. Daarna zijn er nog veel tassen opnieuw gewogen om te weten of hun tas minder woog als de dag daarvoor. De uitschieter was Christoph. Zijn tas woog op zaterdag 25 kg en op zondag woog hij maar 14 kg. Na al dit gedoe zijn we 16 km gaan wandelen en kwamen we weer op hetzelfde terrein uit waar we geslapen hadden.  Daar stond het busje van Maarten. De leiding was met het busje de auto’s gaan halen en toen zijn we naar scouting gegaan.

 Op scouting hebben we nog friet met frikandellen & kroketten gegeten en hebben we allemaal een zelfgebrouwen pintje van Paul en zijn vriendin.

 Dit was ons weekend.

de wijzemand

Posted in Stukjes | No Comments »

Zaterdag 15 mei

Wednesday, May 26th, 2010

hee mensen

Deze week was het overvliegen. Gelijk al waren de overvliegers te laat, want in hun mail stond dat ze om 2 uur aanwezig moesten zijn en niet om half 2. Bart van Gassen wist wel dat hij er om half 2 moest zijn dus hij was op tijd. De overvliegers hebben vooral gekeken naar wat we deden tijdens de projecten. Soms hebben ze ook wat gedaan, maar de 2x overvliegen hebben ze toch veel meer te doen ( graauw-hulst).

Daarna hebben koffie gedronken en zijn we gaan voetballen. Aangezien het nogal druk was op het veld was het meer leutig voetbal.

 de wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

Zaterdag 8 mei

Wednesday, May 26th, 2010

Hee mensen

 Deze zaterdag zijn we verder gegaan met de projecten. Er is niet veel bijzonders gebeurt deze week. Na de projecten zijn we zoals altijd weer gaan voetballen en dat was onze zaterdag eigenlijk wel.

de Wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

Zaterdag 1 mei

Monday, May 3rd, 2010

Hee mensen

Deze zaterdag zijn er 4 Rowans waaronder ik begonnen met een tent op gaan zetten bij de oom van Yannick. Daarna zijn we naar Maarten zijn huis gegaan voor nog een actie voor de Rowans. We moesten het tuinhuisje, wat volgens Maarten niet goed stond, 90 graden draaien. Met veel kracht van intotaal 10 Rowans is het ons uiteindelijk goed gelukt. Daarna zijn we begonnen met nog andere klusjes in Maarten zijn tuin. Wat de andere Rowans gedaan hebben op ‘t Jagertje weet ik niet. Om half 4 zijn waren we weer terug op scouting en hebben we wat koffie gedronken zijn we daarna gaan voetballen.

de Wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

Vlavovodivo

Monday, May 3rd, 2010

Hee mensen

Hier komt een korte samenvatting van VLAVOVODIVO.

We begonnen met de vrijdagavond waarbij iedereen zich kon inschrijven om 5 uur. De inschrijvingen duurden best wel een tijdje, maar de gene die al ingeschreven waren konden hun tenten al opzetten. ’s avonds was er een disco in de tent tot 1 uur. Iedereen kon genieten van een GEWELDIG optreden van natuurlijk de ROCKENJAGERS!! Maar we konden natuurlijk ook genieten van het mooie optreden van de Sherpa’s uit HULST!! Om 1 uur was het stil café bij de bar tot 3 uur.

’s Zaterdag ’s morgens werden we vroeg gewekt, omdat we moesten gaan eten en beginnen aan de voetbal- & volleybaltoeiwedstrijden. Na de voetbal- & volleybalwedstrijden gingen we terug naar het terrein om te wachten op de bus voor naar het zwembad. ’s Avonds was er natuurlijk de uitreiking van de 1e prijzen en een disco & een stilcafé. Op deze avond trad Suck On This op.

Zondag ’s morgens was het natuurlijk weer vroeg opstaan, omdat we vroeg vertrokken richting de vogeltjesmarkt. Op de vogeltjesmarkt had Koen de Burger een duif gekocht die veilig en wel mee naar het huis van Sil is gegaan. Voor de rest waren er ook nog een paar kuikentjes gekocht die later naar een boerderij zijn gegaan.

Dit was VLAVOVODIVO!

 de Wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

Zaterdag 24 april

Monday, May 3rd, 2010

hee mensen

Ik kwam deze week pas om half 4, want ik moest eerst nog werken. Ik probeer dus een stukje te typen met behulp van mijn betrouwbare bron van wiens naam ik niet noem, want Jordy wou anoniem blijven:D ( zoek de grap:P)

Deze week is er niet veel gedaan aan de projecten. De meesten hebben allemaal zitten toekijken hoe Sil werkte aan de buitenbar. Ze vonden het wel interessant hoe hij aan het werken was. Toen ik op scouting aankwam begonnen ze net aan de koffie en kon ik dus aanschuiven zeg maar:P. Daarna zijn we gaan voetballen en was de zaterdag weer om.

de Wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

Zaterdag 17 april

Saturday, May 1st, 2010

Hee mensen

Deze zaterdag is er eigenlijk niemand begonnen aan een project. Het was veel te warm, maar toch zijn we actief geweest. We hebben heel de zolder leeggehaald en netjes opgeruimd. We kwamen nog veel leuke dingen tegen waarvan je zou denken hoe komt dat er nou weer:P Hopen dat nou de zolder een beetje netjes blijft. 

Na de zolder opgeruimd te hebben zijn we gaan koffie drinken en daarna zijn we gaan voetballen en dat was ons zaterdagje wel.

de Wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

Search


type and hit 'enter'

Links