doingword.com

Archive for October, 2010

zaterdag 23 oktober (ontgroening)

Sunday, October 24th, 2010

Hallo allemaal,

Vandaag was de ontgroening. Hier een stukje over de ontgroening

Toen we daar aankwamen mochten we gelijk al aardappels gaan schillen. We werden ook al met eieren en negerzoenen op ons hoofd slagen. Nadat alle aardappels geschild waren, moesten we onze meidenkleren aandoen en een kerst muts op ons hoofd. Dan moesten we tegen de muur staan en werden we bekogeld met eieren, yoghurtdrink, iets van champanje en meel. Zo werden we vast gebonden aan elkaar en moesten we naar de binnenstad lopen. Daar hebben we een optredentje gedaan voor alle mensen die op het teras zaten:-p We kregen zelfs van wat mensen een drankje aangeboden. Vanuit de binnenstad moesten we naar de skatebaan lopen. Ik moest een pan menemen met een viese vuile goore smurrie dat ZOOO erg stonk:-( . Toen we op het skatebaantje waren werden we weer bekogeld met eieren. Toen moesten we tweetallen maken en kregen we per tweetal een pakje boter om ons in te smeren. Dan hebben we nog gesokworsteld, moest je de sokken van iemand anders uit trekken. Maar we hadden panty’s aan dus moesten eerst die kapot;-) . Dan moesten we met onze koppen bij elkaar steken en kregen we die pan met smurri over onze kop gegoten. Dan werd gezecht da wie het eerste terug op scouting is da die als eerst mocht douchen. Ik heel hard gerend;-) . Dus ik kon lekker douchen:-d . Nadat iedereen gedoucht was moesten we nog een hete peper eten:-p . ME TONG STOND IN DE FIK !!!!!!(6) Maarja. Daarna moesten we een uur bezinnen. (ff ziten denken of je wel echt rowan wilt worden). Dan moesten we de rowan eed nog afleggen en we waren echt rowan;-) . Dat hebben we nog gevierd met een borrel. Dan hebben we nog lekker gebarbequet en nog in het lokaal gedronken.

Alle jongsten en Bart en Paul,

Gefeliciteerd met het behalen van de RA89

 Groetjes De Wijzeman  

Posted in Uncategorized | No Comments »

zaterdag 16 oktober

Sunday, October 17th, 2010

Hallo allemaal

Vandaag waren we weer is verder gegaan met de projecten. Ik zit zelf bij bier brouwen en hadden de hele tijd een etikket ontworpen, dus ik weet neit echt wat er verder gebeurt is :)   Toen was het tijd voor de koffie. Na de koffie was het een partijtje voetbal. Het winnende goal duurde toch best wel lang. Daarna gingen we weer met z’n allen nog wa drinken.

Groetjes Wijzeman

Posted in Stukjes | No Comments »

zaterdag 9 oktober

Saturday, October 9th, 2010

Hallo allemaal

Vandaag gingen we maar weer is verder met de projecten. Toen het half vier was, was het KOFFIE TIJD!.  Na de koffie zijn we nog een potje gaan voetballen. Ik (bart) heb gewoon 1 keer gescoord, alleen wel in het verkeerde doel. Naja, verder was het nog gezellig na de voetbal met drinken en snacks.

Groetjes Wijzeman

Posted in Uncategorized | No Comments »

vrijdag 1 oktober

Saturday, October 2nd, 2010

Hallo mensen,

Zaterdag was het geen programma want dan moest de leiding weg, dus was het vrijdag programma. We gingen met z’n allen zwemmen in het zwembad in hulst. Het was wel gezellig. Verder heb ik eigenlijk niks meer om te zeggen. Het enigste wat we gedaan hebben is ZWEMMEN!

Groetjes  Wijzeman

Posted in Uncategorized | No Comments »

Search


type and hit 'enter'

Links