doingword.com

Archive for December, 2010

Weekend 17, 18 en 19 december

Monday, December 20th, 2010

Hallo allemaal

Hier wat we gedaan hebben op het weekend.

Vrijdag:

Vrijdag kwamen we aan op scouting, de spullen even in de slaap zaal gelegd en gingen we in de auto voor een droping. We werden afgezet in Walsoorden. Vanuit daar moesten we naar Paal lopen waar we in een cafe de leiding moesten uitdagen. Maar onderweg moest je wel oppassen, want als de leiding je zag moest je de auto in en werd je een eindje terug gezet. En dat was natuurlijk niet zo leuk. In paal moesten we de uitdagingen van Kerwin en Bart doen. Bij Kerwin moest er iemand binnen 4 minuten een lego vliegtuigje bouwen. Bij Bart moest je een of andere vragen lijst invullen die alleen Jeroen snapte. Dan gingen we verder lopen naar Grauw waarbij we de uitdagingen van Quentin en Paul moesten doen. Bij Quentin moesten we een autootje afschieten wanneer de muziek stopte. Bij Paul moesten we wasknijpers in iemands gezicht zetten. Daarna gingen we weer verder lopen naar Zandberg. Daar deden we de uitdaging van Maarten. Dan moesten we soort ringetjes om bierflesjes gooien. Daarna was het nog gezellig op scouting zelf. We hebben nog eens stukje van de film “Team America” gezien.

Zaterdag:

Om 8 uur waren we opgestaan om ons om te kleden, te eten en te vertrekken naar Clinge om te gaan schieten. Het was is heel leuk om hetĀ schieten met verschillende geweren op een andere manier te bekijken dan geweld. We mochten dan ook zelf is een paar schoten wagen met verschillende geweren. Zoals: een geweer van vroeger, een luchtbuks enĀ een hand pistooltje.
’s Middags zouden we naar de bioscoop gegaan zijn, naar de film “New Kids Turbo” maar door het slechte weer ging dat helaas neit door. Dan gingen we ons maar voorbereiden voor het “Decemberfest”. En sommigen gingen meehelpen met het proberen om een Jacuzzi te maken. Uiteindelijk was de Jacuzzi geen succes. Het water bleef te koud om er in te gaan zitten.
’s Avonds was het eerst worstelen. Dat was ook heel gezellig. Na het worstelen gingen we naar ons lokaal waar het Decemberfest begon. Dat was ook nog heel gezellig.

Zondag:

Zondag hebben we alles is helemaal opgeruimd. En hebben we ook nog in de sneeuw gevoetbald. Daarna hebben we nog wat gedronken. Om half 3 sloot de voorzitter het weekend af en mochten we naar huis.

Gegroet,
de Wijzeman

Posted in Uncategorized | No Comments »

Search


type and hit 'enter'

Links