doingword.com

Zaterdag 11 September

September 12th, 2010

Hallo iedereen

Het was vandaag het eerste programma van het seizoen. Er moesten nog wat iglo tentjes opgevouwen worden. En andere gingen mee naar St. Jansteen om een tent op te zetten. Toen het tijd was voor de koffie moesten we om de beurt naar binnen om de raadsleden te kiezen. Zo is Stefan voorzitter geworden, Jeroen barman, Wesley materiaalman, Michaël secretaris en ik (Bart) wijzeman. Na de koffie was het tijd voor voetbal. Toen we aan het voetballen waren gebeurde er een ongeluk. Tom, die ook is een keertje mee deed, brak zijn enkel. Dus werd de ambulance gebeld en was het programma ook meteen klaar. De meesten bleven nog wat drinken en er werden ook nog snacks gebakken.

Tom namens RA89 wensen we jou van harte beterschap  Groetjes

De wijzeman

Entry Filed under: Stukjes


Leave a Comment

Required

Required, hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Search


type and hit 'enter'

Links