doingword.com

zaterdag 18 september

September 19th, 2010

Hallo allemaal

Vandaag moest er een tent opgezet worden in het park voor “de straaljager”. Daar konden we natuurlijk niet iedereen voor gebruiken dus moesten er een paar mee om die tent op te zetten. De andere die overbleven, gingen het lokaal helemaal opruimen zodat het lokaal weer is opgeruimt voor het nieuwe seizoen. Toen was het tijd voor de koffie. Er zijn ook weer projecten gekozen zoals: de tafel afmaken, iets met de brommer, een buitenbar maken en bier brouwen. Na afloop deden we nog een potje voetbal.   Groetjes

De Wijzeman

Entry Filed under: Stukjes


Leave a Comment

Required

Required, hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Search


type and hit 'enter'

Links