doingword.com

zaterdag 23 oktober (ontgroening)

October 24th, 2010

Hallo allemaal,

Vandaag was de ontgroening. Hier een stukje over de ontgroening

Toen we daar aankwamen mochten we gelijk al aardappels gaan schillen. We werden ook al met eieren en negerzoenen op ons hoofd slagen. Nadat alle aardappels geschild waren, moesten we onze meidenkleren aandoen en een kerst muts op ons hoofd. Dan moesten we tegen de muur staan en werden we bekogeld met eieren, yoghurtdrink, iets van champanje en meel. Zo werden we vast gebonden aan elkaar en moesten we naar de binnenstad lopen. Daar hebben we een optredentje gedaan voor alle mensen die op het teras zaten:-p We kregen zelfs van wat mensen een drankje aangeboden. Vanuit de binnenstad moesten we naar de skatebaan lopen. Ik moest een pan menemen met een viese vuile goore smurrie dat ZOOO erg stonk:-( . Toen we op het skatebaantje waren werden we weer bekogeld met eieren. Toen moesten we tweetallen maken en kregen we per tweetal een pakje boter om ons in te smeren. Dan hebben we nog gesokworsteld, moest je de sokken van iemand anders uit trekken. Maar we hadden panty’s aan dus moesten eerst die kapot;-) . Dan moesten we met onze koppen bij elkaar steken en kregen we die pan met smurri over onze kop gegoten. Dan werd gezecht da wie het eerste terug op scouting is da die als eerst mocht douchen. Ik heel hard gerend;-) . Dus ik kon lekker douchen:-d . Nadat iedereen gedoucht was moesten we nog een hete peper eten:-p . ME TONG STOND IN DE FIK !!!!!!(6) Maarja. Daarna moesten we een uur bezinnen. (ff ziten denken of je wel echt rowan wilt worden). Dan moesten we de rowan eed nog afleggen en we waren echt rowan;-) . Dat hebben we nog gevierd met een borrel. Dan hebben we nog lekker gebarbequet en nog in het lokaal gedronken.

Alle jongsten en Bart en Paul,

Gefeliciteerd met het behalen van de RA89

 Groetjes De Wijzeman  

Entry Filed under: Uncategorized


Leave a Comment

Required

Required, hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Search


type and hit 'enter'

Links